Etapele preparării

1. Pregătim legumele

Fierbem din avans păstăile verzi, le lăsam să se răcorească. Între timp tăiem în felii lungi ardeiul, morcovul, roșiile și ceapa. Toate legumele le prăjim în unt timp de 10-15 minute. Asezonăm cu sare și condimente după gust.

2. Umplem pulpele cu legume

Pulpe dezosate în sos sațivi marca „Pui Sănătos”, sunt un produs tipic georgian, datorită sosului sațivi, care este o combinație de condimente și nuci ce influențează asupra gustului cărnii de pui. Gata condimentate și marinate pulpele se umplu cu legumele și felii de cașcaval. Le rulăm și le prindem într-o scobitoare. Aranjăm totul într-o tavă pentru copt și băgăm la cuptor pentru 45 minute la 200°C.

3. Asociem pulpele cu salată și un vin sec

Pentru a completa această rețetă este absolut indispensabil să o asociem cu vin sec și o salată la alegerea fiecăruia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *