Ingrediente:

  • Piept de pui marca „Pui Sănătos”
  • 1 broccoli proaspat si crocant
  • 6 jumatati de miez de nuci tocate
  • un ardei gras
  • frunze de salată
  • 300 g de ciuperci
  • 1 ceapă

Etapele preparării

  1. Rupem sau taiem broccoli în floricele potrivite. Fierbem floricelele în apă cu sare cca 2 minute sau chiar mai puțin. Broccoli trebuie să rămână crocant în interior.

2. Fierbem pieptul de pui și ciupercile. După ce lăsăm să se răcorească, carnea trebuie tăiată felii sau cubulețe.

3. Tăiem ceapa și ardeiul după preferințele dumneavoastră, cubulețe sau felii.

4. Într-un bol amestecăm toate ingredientele, unde adăugăm sare, condimente, ulei de măsline și suc de lămâie. Arajați totul într-un platou și decorați cu miez de nucă. Astfel, obțineți o varietate nouă de bucate din categoria Slow Food.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *